Filmgruppen

 

Nu startar Filmklubben igen

Efter en lång och vilsam sommar hoppas jag att ni är lite biosugna igen. Själv har jag tröstat mig med Parkteaterns utmärkta program, men nu stundar hösten. Och vilken filmhöst vi har framför oss!! Så många prisade och vinnande filmer och så många intressanta filmer som väntar på oss. Det blir inte lätt för Kerstin T att välja.

Alltså: Bio varannan fredag, alltid jämn vecka. Start september. Efter filmen samlas vi på trevligt ställe för att diskutera filmen eller prata annat. Allt efter tycke och smak.

Hur fungerar Filmgruppen?

Du anmäler intresse genom att skicka din e-postadress till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Fredagens filmprogram släpps tidigast onsdag (ibland först torsdag) samma vecka. Därför kan vi först då bestämma film och tidpunkt. Vi väljer en film som visas så nära 14-tiden som möjligt. Detta för att vi också ska hinna till något trevligt ställe och prata om filmen (innan det blir alltför sent eller alltför stökigt med ”after work” gäster).

Om du kommer för första gången så anmäl dig gärna till Kerstin Tillman (hon som står i foajén med program i handen) så får du veta vilket ställe som är valt till eftersnacket efter föreställningen.

 Välkomna!         Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.