2018-05-27 Aktiva seniorer på Modevisning

Redan i mars packade Vibeke från SeniorShop upp sina vår- och sommarnyheter för en tapper skara Aktiva som trotsat snö och kyla i huvudkommunen. Trots att några snöat inne (bussar inställda) var vi knappt trettio personer som skaffade oss en uppfattning om vart modet är på väg. Ansvarig hade fyra mannekänger, två assistenter och en fotograf till sitt förfogande. Tyvärr är ljuset i aulan inte så bra för fotografering men några bilder lyckades vi få av evenemanget.

Stort intresse för visningen

 Alla fyra modellerna avtackas

 
Betydligt senare i slutet av april var det modesamling igen. Denna gång i källaren hos Boutique Enada i Gamla Sta´n. Vi blev cirka 20 personer som förväntansfullt bänkade sig. Vi hälsades välkommen av Valentina själv som bl an bjöd på dragspelsmusik och ukrainska sånger innan modevisnigen satte igång. Även här var det vi Aktiva som visade kreationerna och intresset från publiken var stort för både modeller och material. Tyvärr var ljuset inte det bästa för fotografering, men någon bild blev det. Som ansvarig för evenemanget blev jag glad över att höra flera nya medlemmar som anmälde intresse för att vara med och att själva ”gå mannekäng” till nästa visning.

Rapport: Kerstin A

 

Valentina i kretsen av Aktiva Seniorer

Aktiv Senior från Västerås i Storstadens modevärld