2019-03-14 Årsmöte 14 mars 2019

60 aktiva seniorer kom för att välja Per-Olof Holmberg till ordförande och Iréne Jonsson till vice ordförande. Aime Must och Birgitta Store valdes in som nya ledamöter. Lars Ericson valdes till vår nye revisor. För övrigt ser styrelsen ut som tidigare och en mer formell lista kommer att läggas ut.
Mötet avslutades med kaffe och kaka.    
Konstnären och släktforskaren Kerstin Melin underhöll oss därefter med en fängslande framställning om en resa hon och hennes syster Sara gjorde förra året i sin farmors mormor Augustas fotspår.
I tidstypiska kläder som de själva sytt reste de med båt och tåg efter samma rutt som Augusta skrivit om i sin dagbok. En rolig och spännande resa i Europa så likt 1840-tal det bara var möjligt. En resa Kerstin och Sara ännu inte har avslutat den kommer att fortsätta även i år till västkusten i Sverige, även där har Augusta lämnat sina fotspår.   
Augustas resa finns att läsa på Webben. www.augustasresa.se

 

 Ordförande Per-Olof Holmberg och Vice ordförande Iréne Jonsson 

Några ur styrelsen: Iréne Jonsson, Aime Must och Andres Toom 

 Aktiva medlemmar

Aktiva styrelsemedhjälpare

Föreläsare Kerstin Melin

Fängslande lyssnare

Text/Bild Margret Själander