2019-08-16 Vandring i Gamla Haga 15 augusti 2019

Guidning Gamla Haga 15/8-19

Birgit visade oss, nio aktiva runt i denna vackra, idag soliga Hagapark. Vi fick en lektion i kunglig historia, fakta och roliga skrönor. Skickligt och vant tog Birgit oss genom den vackra Hagaparken,förbi Gustav den III:s hus där han påbörjade planeringen för Haga, förbi Turkiska Paviljongen till den kungliga begravningsplatsen och vi gick även till den Kinesiska Pagoden. Strax därefter mötte vi Kronprinsessan Viktoria och Prins Daniel med lille Oscar som kom gående mot oss, det blev en trevlig överraskning! Vi avslutade i Koppartälten med en matbit och extra påfyllning av kungliga årtal och fakta. Tack Birgit för en intressant och trevlig eftermiddag.
                                     

Alla på plats


Kungliga begravningsplatsen 

Kinesiska Pagoden

Kronprinsessan Viktoria och Prins Daniel med lille Prins Oscar i samspråk med….


Fotografen fick vara med på bild!

Text/bild Margret Själander