2019-10-05 Medlemsmöte 4 oktober 2019

På strövtåg i det litterära Stockholm 4 oktober 2019 

Reportern och Stockholmskännaren Eva-Karin Gyllenberg tog oss med på en bildlig promenad bland litterära skyltar och dess spännande historia. 60 st aktiva bänkade sig med med kaffe o kaka för att lyssna och se bildspelet om våra Svenska stora författare. Det blev en lärorik, humoristisk och trevlig eftermiddag. Eva-Karin har skrivit flera böcker om Stockholm och boken ”Vägvisaren till litterära skyltar i Stockholm” tog snabbt slut men finns att köpa på biblioteken.

Medlemsmöte med kaffeprat

Trevligt är det på våra möten

60 aktiva ska prickas av, trivselgruppen hjälper till

Bildligt strövtåg

Intresserade aktiva

Varje författare fick sin berättelseBoken finns att köpa på biblioteket

Text/bild Margret Själander