Biljard

Biljard på tisdagar

Biljardspel är nu en aktivitet inom Aktiva Seniorer Stockholm. Biljarden fungerar som pubträffarna. Ingen föranmälan sker. Det är bara att komma dit!
Vi träffas kl. 14.00 på Biljardpalatset, S:t Eriksgatan 52 på Kungsholmen, Stockholm.
Bussar och T-bana (Fridhemsplan) gör den lätt åtkomlig.
På tisdagen i den första jämna veckan i månaden: En kort introduktion för dem som aldrig har hållit i en biljardkö eller spelat biljard förut.

Inga förkunskaper behövs för oss. Det är lätt att komma igång, och vi spelar efter lust och förmåga. Den variant av biljard som vi spelar kallas 8-ball. Reglerna finns att läsa på nätet.
Biljardspelet är varierande och spännande och böljar ofta fram och tillbaka. En ledning kan plötsligt förloras och övergå till motståndaren.
Kostnaden för biljardspel är låg vid den tid vi har valt. Gå gärna in på Biljardpalatsets hemsida https://www.biljardpalatset.se och bekanta dig med spelplatsen, prislistan och utbudet av mat och dryck.
Värdar för biljarden är Louise Berg-Pouron och Thomas Gunnarson. Vår ambition är att vara på plats vid Biljardpalatsets reception på ovan nämnda speltider och ta emot och visa alla intresserade. Regler för den vanliga biljardformen 8-ball delas då också ut.
Varmt välkommen!

Foto/ Louis