Jazz & Bluesgruppens program

JAZZ & BLUESGRUPPENS PROGRAM
Gruppen har tillsvidare två fasta punkter

UPPEHÅLL
PÅ GRUND AV DET RÅDANDE LÄGET GÖR AKTIVA S. UPPEHÅLL I VERKSAMHETEN TILLSVIDARE.
EVENTUELLA BESÖK GÖRS PÅ EGET ANSVAR.
VI ÅTERKOMMER MED YTTERLIGARE INFORMATION NÄR F.H.M. SÅ MEDDELAR

OBS  ANVÄND GÄRNA VÅR PRIVATA GRUPP o FACEBOOKSIDA:  Aktiva Seniorer i Stockholm 

  

Hotell MORNINGTON, Nybrogatan 52 Sthlm. Där träffas vi torsdagar jämna veckor. Vi ses innanför dörrarna kl. 19. Jazzen börjar kl. 20.
Smått och gott finns i baren.

ENGELEN
, Kornhamnstorg G:a Stan, där träffas vi lördagar ojämna veckor. Mellan 14 - 18 är det Blues jam med olika gästartister. Vi bokar ett bord i rummet bredvid scenen från kl. 14 med plats för 8-9 personer som en fast punkt dit man kan dra sig tillbaka för lite snack och något smått att äta/dricka om andan faller på. Musiken hörs på lagom volym i rummet och bandet kan ses på en TV-skärm.

Utöver detta dyker det ständigt upp intressanta konserter som meddelas efter hand.
Om du är intresserad av att gå med i gruppen kontaktar du Helena Lefterow: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Då får du också protokollet från vårt senaste möte med en hel del matnyttig information. Frågor besvaras också av Andres Toom: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vi rekommenderar också att du söker inträde till den slutna Facebookgruppen ”Aktiva seniorer i Stockholm” där vi som medlemmar kan lägga in konserter vi är intresserade av och vill ha sällskap till.


 

SKRIV GÄRNA TIPS PÅ VÅR FACEBOOKSIDA