Föreningen Aktiva Seniorer i Stockholm är en ideell förening som är politiskt, religiöst och pensionärsfackligt oberoende. Föreningen erbjuder roliga och meningsfulla aktiviteter: museibesök, filmklubb, litteraturcirkel m.m. Detta och mycket mer finns i vårt programblad som utkommer två gånger per år.

Fredagsfilmen

Om fredagsfilmen.

Aktuell fredagsfilm presenteras på hemsidan onsdagen innan.
Som vanligt köper man själv sin biljett! Någon av oss finns där ca en kvart före filmens början med ett Aktiva Seniorer-program i handen.

Efter filmen går vi till en restaurang eller Pub för en pratstund om filmen och annat smått o gott! De som önskar delta i eftersnacket skall dock även i fortsättningen, före kl 16 på torsdagen innan, anmäla sig via e-post till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., beroende på vem som är värd för veckans film.

Aktuell restaurang väljs och bokas på torsdag kväll beroende på antalet anmälda. Aktuell restaurang meddelas sedan på fredagen i anslutning till filmbesöket.

 

Sommarpub

Bishops Arms
Adress: Bellmansgatan 12
Närmaste T-bana Slussen eller Mariatorget
Onsdagar kl. 16 med start den 12/6 ses vi på
Bishops Arms.
Vi hoppas på vackert väder så att vi kan sitta ute.
Väl mött!
Andres 073-6567568, andres.toom1@gmail.com
Per-Olof 0700-530708, pettersson.o.per@gmail.com
Hemsida: bishopsarms.com

Förbundet

Klicka på bilden!

Medborgarskolan

Vi samarbetar med

Problem med mobil, surfplatta, dator?

SeniorNet SödermalmVår samarbetspartner SeniorNet Södermalm hjälper dig gärna med de vanligaste IT-problemen! Eller vill du kanske anmäla dig till en datakurs?
https://snso.se