Föreningen Aktiva Seniorer i Stockholm är en ideell förening som är politiskt, religiöst och pensionärsfackligt oberoende. Föreningen erbjuder roliga och meningsfulla aktiviteter: museibesök, filmklubb, litteraturcirkel m.m. Detta och mycket mer finns i vårt programblad som utkommer två gånger per år.

Fredagsfilmen

Vårens fredagsfilm.

Aktuell fredagsfilm presenteras på hemsidan onsdagen innan.
Som vanligt köper man själv sin biljett! Någon av oss finns där ca en kvart före filmens början med ett Aktiva Seniorer-program i handen.

Efter filmen går vi till en restaurang eller Pub för en pratstund om filmen och annat smått o gott! De som önskar delta i eftersnacket skall dock även i fortsättningen, före kl 16 på torsdagen innan, anmäla sig via e-post till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., beroende på vem som är värd för veckans film.

Aktuell restaurang väljs och bokas på torsdag kväll beroende på antalet anmälda. Aktuell restaurang meddelas sedan på fredagen i anslutning till filmbesöket.

 

Onsdagspuben

Black & Brown Inn
Adress: Hornsgatan 50
Närmaste T-bana Mariatorget
Vi ses längst in i lokalen från kl 16.00
Varmt välkommen!
Andres 073-6567568, andres.toom1@gmail.com
Per-Olof 0700-530708, pettersson.o.per@gmail.com
Hemsida: blackandbrown.se

Förbundet

Klicka på bilden!

Problem med mobil, surfplatta, dator?

SeniorNet SödermalmVår samarbetspartner SeniorNet Södermalm hjälper dig gärna med de vanligaste IT-problemen! Eller vill du kanske anmäla dig till en datakurs?