2017-05-31 Sommaren 2017 prövade vi…

…för första gången att ordna ett sommarprogram med omväxlande aktiviteter. Det var trevliga utflykter runt vårt vackra Stockholm, spänstiga promenader, båtutflykt till ön Birka, en hel del Parkteater (det gäller att passa på när Parkteatern fyller jämnt). Men den stora succén blev Sommar-puben. Varje onsdag hela sommaren med ett tio-tal medlemmar varje gång. Så trevligt att den kommer att fortsätta till hösten på något sätt.

Park-teatern startarde sitt 75 årsfirande och flera aktiva var där


Stockholms-seniorer på utflykt till Birka


 Kärntruppen på onsdagspuben

 

Fler glada besökare på puben

 Tyresö Slott med omnejd gjorde intryckVi besökte Uppsala Aktiva Seniorer på deras uppstartmöte

En promenad runt vackra Lillsjön fanns också med på programmet