Blues Jam på Engelen

Blues Jam på Engelen
Lördag den 15 februari kl 15.00 ses vi utanför Pub Engelen, Kornhamstorg för gratis blues jam. Väl inne lyssnar vi på Brian Kramers International Blues Band. Om andan faller på och plats finns kan vi äta något smått på restaurangen. Alternativt förflyttar vi oss när vi fått vårt lystmäte på blues till närliggande tapasrestauranger ”Vinvalvet Tapas”. Väl mött!

Torsdag 27/2 kl. 19-21 på Musikhögskolan, KMH Jazz Orchestra -MOVE. Ann-Sofi Söderqvist gästar bandet.
Gratisbiljetter. Andres och Helena har bokat 4 biljetter var så 6 finns att dela ut. Först till kvarn. Maila Helena, lefterow@gmail.com. Man kan också själv gå in på Musikhögskolans hemsida och boka biljetter.

FASCHING fredag 20/3 kl. 20:00.  The cream of Clapton. Clas Yngström med band tolkar 60-talsgruppen Cream där Eric Clapton ingick. Blandade Claptonhits från alla årtionden spelas. Endast barplatser finns kvar för 250 kr. Gäller att skynda!
Ingrid Nelly har skrivit på vår facebooksida angående jazz på Spånga Folkan. Söndag 9/2 kl 15 samt 9/5 kl 14:30, Jazz A´la Dompan.