Vinprovning

VI FÖLJER FOLKHÄLSOMYNDIGHETENS REKOMMENDATIONER OCH HÅLLER rek. AVSTÅND TILL VARANDRA 

Inställt tills vidare

 VINPROVNING

Vi sitter utspridda 10-15 personer (eller fler när Folkhälsomyndigheten tillåter) i stor, ny-vädrad lokal, söndag eftermiddag då belastningen på lokaltrafik låg. Lokal antingen i Solna (norr) eller vid Gullmarsplan (söder) för att minimera restid.
Vår populära sommelier Marita guidar oss bland viner från olika delar av Vinvärlden. Vi träffas för att smaka, dofta och lära mer om viner och dess särart. Vi avslutar med en lätt buffet och ofta glad och livlig diskussion.

VÅRENS VINPROVNINGAR blev inställda pgr av Coronaepedemin

Kostnad: 350:-/person och gång

Frågor: kerstintillman560@gmail.com eller kerstin@avenberg.se

Vinprovning Norr 25/10-20  Tema: Chile/Argentina: Rapport om den finns att läsa här: Vinprovning

Vinprovning februari-20